29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1965 Jaguar XKE

De Jaguar XKE was niet alleen heel stijlvol, maar het was ook een ongelooflijk fijne auto om mee te rijden en deze kon een snelheid van 150 MPH bereiken. De 1965 Jaguar XKE was in het bezit van een 4,2L motor, maar later bij de Series 3 zou deze vervangen worden door een 5,3L V12. De generator werd vervangen door een wisselstroomdynamo en het elektrische systeem schakelde over op een negatieve aarde. Het aluminium dashboard werd vervangen door een dashboard met een zwarte afwerking.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

Het is belangrijk om te weten naar welk model van de XKE u op zoekt bent en wat uw prijsklasse is. In het totaal werden er meer dan 77.000 stuks van de Jaguar XKE geproduceerd gedurende de 13 jarige productieperiode, dus het team van ER Classics is ervan overtuigd dat ze u kunnen helpen om de perfecte XKE te vinden. Als u meer wilt weten over de 1965 Jaguar XKE, neem dan een kijkje op deze website.

Jaguar Oldtimers te koop