29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1956 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe

De 1956 Jaguar XK140 FHC is een uitstekende weergave van de rondingen die uniek waren voor de auto ontwerpen van die tijd. In die tijd waren de Roadster en de DHC ontwerpen het meest populair, maar voor een evenement waarbij lange afstanden verreden moesten worden, was de Fixed Head Coupe een goed alternatief omdat deze geschikt was voor alle vier de seizoenen. De Fixed Head Coupe was goedkoper dan de converteerbare modellen. Deze auto's waren voornamelijk bestemd voor de Amerikaanse markt en daarom is de meerderheid van de resterende Jaguar XK140 modellen vandaag de dag in de Verenigde Staten te vinden. Hoewel de meeste links gestuurd zijn, is het niet ongewoon om een paar rechts gestuurde XK140's te vinden in de Verenigde Staten. Als u erover nadenkt om een 1956 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe te kopen, dan biedt ER Classics u de volgende tips.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

Het is belangrijk om een 1956 Jaguar XK140 voor de aankoop grondig te controleren. Controleer tijdens deze inspectie de mate van roestschade aan de carrosserie en het frame van de auto. Verder is het ook belangrijk om de mechanica, originaliteit, authenticiteit en volledigheid van de auto te controleren. Als u een restauratieproject wilt kopen, dan kan het belang van deze eisen natuurlijk verschillen. ER Classics heeft kopers en verkopers van klassieke Jaguars bijgestaan en begrijpt wat deze auto's zo bijzonder maakt. Ze kunnen u helpen bij het vinden van de Jaguar XK140 die aan al u wensen voldoet, en misschien zelfs uw verwachtingen overtreft.

Jaguar Oldtimers te koop