27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Bouwjaren



1961 Jaguar E Type

De Jaguar E Type werd voor het eerst gelanceerd in 1961, en Enzo Ferrari noemde het de mooiste auto die ooit gemaakt is. Door zijn stijl, rijgedrag en snelheid was de 1961 Jaguar E Type een van de meest populaire auto's van zijn tijdperk. De 1961 Jaguar was ook bekend vanwege de monocoque constructie en de onafhankelijke achterwielophanging, dat een afzonderlijk deel van het subframe was. Als u overweegt om een 1961 Jaguar E Type te kopen, dan zult u zien dat deze beschikbaar is als Roadster en als Fixed Head Coupe.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

Of u nou op zoek bent naar een 1961 Jaguar E Type om dagelijks mee te rijden of een exemplaar om te restaureren, het team van ER Classics staat voor u klaar om u te helpen. Hier zijn een paar tips om u te helpen bij uw zoektocht. Ten eerste, omdat de carrosserie gedeeltelijk als geheel gevormd is en de kuip een groot deel van de structurele steun van de auto biedt, is het belangrijk om de carrosserie grondig te controleren op roest. Elk deel van de E-Type dient een doel, daarom is het belangrijk om de auto door een monteur van een derde partij te laten controleren. Onderdelen voor de Jaguar E Type zijn vrij gemakkelijk te vinden. ER Classics is gevestigd in Waalwijk, Nederland en is wereldwijd actief in de klassieke auto markt en kan u helpen om de Jaguar E Type van uw dromen te vinden. Ze nodigen u uit om een kijkje in hun online inventaris te nemen, zodat u kunt zien welke Jaguars ze momenteel voor u in voorraad hebben.

Jaguar Oldtimers te koop