29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1959 Jaguar XK150 Fixed Head Coupe

De Jaguar XK150 vertegenwoordigde de ultieme ontwikkeling van de legendarische XK serie, en de Jaguar XK150 blijft een van de meest iconische auto´s van de jaren ´50. De 1959 Jaguar XK150 had een aantal technische ontwikkelingen die de voorgaande XK modellen niet hadden, zoals bekrachtigde schijfremmen en meer binnenruimte.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

De 1959 Jaguar XK150 Fixed Head Coupe is een geweldige klassieke auto voor elke auto liefhebber. Of u nou overweegt om een Jaguar XK150 te kopen om te restaureren of een exemplaar dat in topstaat verkeerd, laat ER Classics u helpen. Hun expertise zal u niet alleen helpen bij het vinden van de Jaguar waar u altijd al van gedroomd heeft, maar ze kunnen u ook waardevolle tips bieden. Controleer de auto altijd grondig op roest, informeer of er extra onderdelen bij de auto aanwezig zijn en vraag ook altijd naar alle documenten die betrekking hebben op de auto. Deze onderdelen zullen u helpen om de waarde van de auto te bepalen. Als u meer tips wilt of als u wilt kijken welke modellen we momenteel in onze voorraad hebben, blader dan op uw gemak door deze website.

Jaguar Oldtimers te koop