29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1963 Jaguar XKE

Bekend als de E-Type in het Verenigd Koninkrijk, maar als XKE in de Verenigde Staten. Deze serie was meteen een succes toen deze werd geïntroduceerd in 1962. De Jaguar XKE was een genot om mee te rijden en deze was in staat om een snelheid van 150 MPH te bereiken. Gedurende de productieperiode van 13 jaar werden er meer dan 77.000 stuks van de XKE geproduceerd. De 1963 Jaguar XKE maakte gebruik van dezelfde motor als de Jaguar XK150, namelijk de 3,8L 6-cilinder Jaguar XK6 motor.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

Overweegt u om een 1963 Jaguar XKE te kopen? ER Classics raadt u aan om de volgende dingen te controleren. Allereerst en ook het meest belangrijk, controleer de auto altijd grondig op roest. De plekken waar roest het vaakst voorkomt zijn onder de vloerpanelen, de wielkasten en de buitenste dorpels tussen de deur en de motorkap. Verder is het ook belangrijk om te beslissen of u een originele XKE wilt kopen of een exemplaar dat reeds gerestaureerd is. Dit zal de waarde van de auto die u zoekt sterk beïnvloeden. Als u er klaar voor bent om te ontdekken welke 1963 Jaguar XKE modellen momenteel voor u beschikbaar zijn, neem dan een kijkje in onze online inventaris.

Jaguar Oldtimers te koop