29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1961 Jaguar XK150 Roadster

In het modeljaar 1961 waren er weinig veranderingen aan de Jaguar XK150. Hoewel de Coupe veruit de populairste XK150 was, schrikt dit de hedendaagse verzamelaars niet af van de 1961 Jaguar XK150 Roadster. De Jaguar XK150 blijft een populair model om te restaureren.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

Als u begint met de zoektocht naar een klassieke auto, dan is het belangrijk om een budget in gedachten te houden. Als u op zoek bent naar een restauratieproject, dan moet u rekening houden met de restauratie werkzaamheden die aan de auto gedaan moeten worden. Als u een auto gaat kopen die al volledig gerestaureerd is, dan is het belangrijk om deze grondig te controleren. Als u meer tips wilt zoals deze, neem dan gerust contact op met ER Classics. ER Classics kan u helpen om de oldtimer van uw dromen te vinden. In de tussentijd kunt u een kijkje nemen in onze online inventaris om te zien welke modellen we momenteel in onze voorraad hebben.

Jaguar Oldtimers te koop