27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN

Onderhoud & reparatie

Oldtimer onderhoud & Oldtimer reparatie

E & R Classic Cars heeft een gespecialiseerde werkplaats voor de meeste merken klassiekers en oldtimers. Ons team van vakkundig geschoolde monteurs heeft ervaring met onderhoud en reparatie van MG Triumph Austin Healey Jagaur Ford Mustang Rolls Royce Bentley Volvo Volkswagen Morgan Porsche 911 en Porsche 356.

Oldtimerrestauratie en onderhoud van oldtimers

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn met het onderhoud en reparatie van hun oldtimer hebben wij ons team van monteurs opgeleid met specialisaties. Zo hebben we een monteur gespecialiseerd in laswerk aan oldtimers , een andere monteur is gespecialiseerd in het oplossen van electrische storingen aan oldtimers. Compagnon Ron Donders, tevens hoofd van de werkplaats, is een erkende vakman op het gebied van motorrevisie en versnellingsbakrevisie. Ook voor het compleet nieuw bekleden van het interieur van uw oldtimer kunt u bij ons terecht. Dat kan in originele bekleding, lederen bekleding of andere wensen die u heeft. Wilt u kennismaken met ons team van monteurs? Kijkt u dan op de pagina meet the crew.

Reparatie oldtimer bij E & R Classics

Het spuiten van oldtimers doen wij niet in onze eigen werkplaats. Dit specialisme laten we graag over aan een aantal externe partners die u hiermede graag van dienst willen zijn. Opdrachten voor een complete restauratie van uw oldtimer kunnen wij helaas niet meer aannemen, daarvoor is onze werkplaats helaas te ver volgeboekt. Uiteraard kunnen wij u wel begeleiden in het restaureren van uw oldtimer.
 
Onze werkplaats is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.