30 Mei (Sacramentsdag) SHOWROOM OPEN - Zondag 2 Juni CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Verkoop inkoop bemiddeling oldtimers

Bel ons op: 0031 416 751 393

Bied uw auto te koop aan via WhatsApp: 0031 638 603 996

E-mail: inkoop@erclassics.com

U wilt uw oldtimer of klassieke auto verkopen?
U heeft geen zin in vreemde mensen aan de deur, al die telefoontjes, wel kijkers maar geen kopers of al het andere "gedoe" er omheen? Of het lukt u niet om uw oldtimer of klassieker auto verkocht te krijgen?
E & R Classics is uw oplossing als het gaat om de verkoop van uw oldtimer.

Consignatieovereenkomst

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OM UW OLDTIMER AAN TE BIEDEN

Uw gegevens

Gegevens auto

* Verplichte velden

Inkoop van uw oldtimer

Als gevolg van onze snel wisselende voorraad zoeken wij altijd interessante oldtimers en klassiekers voor de verkoop. Indien u uw oldtimer of klassieker (of een verzameling) aan ons wilt aanbieden, dan kunt u het formulier invullen. U krijgt altijd reactie van ons.

Bemiddeling van Oldtimers is gratis!

Wij verkopen uw oldtimer graag voor u. U betaalt daarvoor gegarandeerd geen kosten.

Het biedt u een hoop gemak en voordeel:

 1. Uw garage/stalling is direct vrij
 2. Uw oldtimer staat veilig en droog gestald in onze showroom.
 3. U hoeft alleen maar uw oldtimer te brengen, verder geen rompslomp.
 4. U doet zaken met een officieel erkend RDW bedrijf.
 5. Uw auto wordt door liefhebbers op een professionele wijze aangeboden in de markt.
 6. Kopers kunnen hun eigen oldtimer inruilen bij E & R Classics op uw auto. De ervaring leert dat veel klanten een auto willen inruilen wat voor een particulier vaak moeilijk ligt. Door inruil mogelijk te maken wordt de verkoopkans veel groter.
 7. Alle papier en financiële afwikkeling wordt door E & R Classics correct verzorgd.
 8. Maar het belangrijkste is nog dat u mee kunt profiteren van het enorme netwerk van internationale relaties en advertenties zowel op internet als in magazines in geheel europa.

Waarom zou ik mijn auto verkopen via E & R Classics en niet zelf verkopen?
Iedere oldtimer is uniek. Wij als specialisten weten hoe we uw auto aan moeten bieden en nog belangrijker aan wie we die aan moeten bieden. Het kan best zijn dat uw auto in Nederland misschien minder geliefd is maar in het buitenland des te meer geliefd is. Over deze kennis beschikken wij bij E & R Classics dankzij onze jarenlange ervaring als oldtimerhandelaar. Het is algemeen bekend dat de verkoopcyclus van een oldtimer of klassieker lang kan zijn. Wij nemen alle zorgen omtrent de advertenties, verkoop, alle communicatie, afspraken en ergernis door niet nagekomen beloftes door zogenaamde geïnteresseerden bij u weg. Tevens zorgen we voor de juiste en correcte afhandeling van de betaling en de kentekenpapieren. Dat kost u allemaal niets, het enige dat u hoeft te doen is de auto naar ons toe te brengen. Bij ons ligt de kans van slagen op verkoop van uw klassieker op 90% binnen 9 maanden.

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. U brengt de auto in schone en gepoetste conditie naar onze showroom in Waalwijk. Vergeet ook niet uw kentekenpapieren en eventuele beschikbare historie van de auto (onderhoudsfacturen en dergelijke) mee te nemen.
 2. Wij controleren de auto en bepalen samen met u de waarde.
 3. Bij overeenstemming maken we een overeenkomst op. Wij laten aan u de keuze of u de papieren van de auto thuis houdt of dat u ze aan ons afgeeft. Indien u de papieren aan ons geeft gaan ze in de kluis. U blijft uiteraard eigenaar van de auto.
 4. wij maken de bekende uitgebreide fotoreportage van uw auto en plaatsen die foto’s op onze website. Tevens maken we een verkoopplan en gaan we uw auto aanbieden middels advertenties en websites in binnen en buitenland.
 5. Als de auto verkocht wordt dan maken we het overeengekomen bedrag op uw bankrekening over.
 6. Wij maken alle documenten gereed voor de kopende klant, zetten de auto op transport indien gewenst, en sturen de verkoper de vrijwaring per post toe.

Zijn er extra kosten aan verkoop in bemiddeling van mijn oldtimer?
NEE. Er zijn geen extra kosten. U blijft ook eigenaar van de auto tot het moment van verkoop. Dit houdt in dat u de auto moet blijven verzekeren en dat reparaties aan uw auto (b.v. een lege accu) of een APK keuring uw kosten zijn. Reparaties worden alleen aan auto’s verricht nadat we uw toestemming hebben.

Wat zijn de verdiensten van E & R Classics dan?
Wij adverteren uw auto met een opslag. Die meeropbrengsten zijn onze verdienste die we nodig hebben om onze kosten te dekken zoals de huur van de showroom, personeelskosten en dergelijke. Zo eenvoudig is het.

Vult u het formulier in! U krijgt altijd van ons bericht.
Afhankelijk van uw aanbod en prijsstelling zullen wij uw auto inkopen
of voorstellen uw auto in bemiddeling voor u te verkopen.
U kunt ook bellen met onze afdeling inkoop: +31 416 751393