27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Classic Cars Waalwijk

Een classic car (ookwel oldtimer) is een oudere auto van meestal 30 jaar of ouder. Vanwege het historische belang zijn classic cars verzamelobjecten, die gerestaureerd worden in plaats van dat ze worden gesloopt. Merken als Jaguar, Mercedes-Benz, MG, Triumph en Volkswagen zijn enorm populair onder verzamelaars. Classic cars worden om verschillende redenen aangeschaft. De één koopt een klassieker als belegging om een financieel portfolio te diversifiëren, en mogelijk geld er op te verdienen. De ander vindt het leuk om er af en toe een ritje mee te maken, of misschien zelfs aan te sleutelen. Wat de reden ook mag zijn, bij E&R Classics in Waalwijk bent u aan het juiste adres voor een echte authentieke classic car. Kom gerust eens binnenlopen in onze classic car showroom in Waalwijk, om te genieten van al die prachtige oldtimers. Doorgaans zijn er ruim 300 auto's op voorraad, oldtimers en youngtimers, cabrios en coupes, voor ieder wat wils. Bent u niet in de gelegenheid om naar Waalwijk te komen? U kunt onze classic cars uiteraard ook uitgebreid op onze website bekijken.


Oldtimers Te Koop >

Lijkt u het leuk om een keer het Brabantse landschap te verkennen in een echte klassieke Kever? Dat kan bij Keveruitje Waalwijk! Na aankomst met koffie en thee in Waalwijk neemt u plaats achter het stuur van een Kever oldtimer om vervolgens de mooiste wegen en plekken in de regio te ontdekken. Ideaal voor feestjes en partijen. Kijk voor meer info op: Keveruitje.nl