30 Mei (Sacramentsdag) SHOWROOM OPEN - Zondag 2 Juni CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Classic Cars Nederland

Classic cars zijn razend populair in Nederland, ieder jaar neemt het aantal toe. Een auto is een classic car wanneer deze 30 jaar of ouder is.
De stijging van het aantal classic cars in Nederland heeft diverse oorzaken. In de eerste plaats zijn auto's vanaf de jaren '80 technisch kwalitatief beter dan auto's van voor die tijd, waardoor een auto makkelijker de leeftijd van 30 jaar bereikt. Een andere reden is dat er steeds meer classic cars naar Nederland geimporteerd worden.

Classic cars kunnen een uitstekende investering zijn om uw financiele portfolio te diversifiëren. Dankzij de toenemende rijkdom heeft de classic car markt het de afgelopen jaren beter gedaan dan verzamelobjecten zoals munten en postzegels, soms zelfs beter dan de aandelenindex.

Bent u op zoek naar een echte authentieke classic car? E&R Classics heet u van harte welkom in één van de grootste Classic Car showrooms van Europa. Met altijd 300 classic cars op voorraad is er genoeg keuze voor iedereen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, of bekijkt u onze auto's gewoon liever vanuit huis? Via onderstaande button komt u op onze voorraad, waar iedere auto gepresenteerd wordt met foto reportage, 360graden buiten- en binnenkant foto's en een video.

Oldtimers Te Koop >