29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1965 Jaguar E Type

De E-Type was een van de meest populaire sportauto's gedurende de jaren '60 en alleen de meest elite klanten van die tijd reden in een E Type. De Jaguar E Type was in het bezit van een 4,2 liter 6-cilinder in lijn motor, en deze werd oorspronkelijk gebruikt in de Jaguar XK150. Met deze motor kon de E Type een snelheid van 150 MPH bereiken. Enkele veranderingen die werden doorgevoerd bij de 1965 E Type bestonden onder andere uit dat de generator werd vervangen door een wisselstroomdynamo en het Lucas elektrische systeem schakelde over op een negatieve aarde. Het aluminium dashboard werd vervangen door een dashboard met een zwarte afwerking en er werden comfortabelere stoelen in de auto geplaatst.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

Misschien wel een van de beste tips die ER Classics u kan bieden, is dat u altijd een auto moet kopen in de best mogelijke staat die binnen uw budget past. Een relatief goedkope E Type kan al snel een nachtmerrie worden door problemen met roest, de elektrische systemen of andere zaken. Hoewel het wat extra geld kost om de auto te laten controleren door een derde partij, kan dit u op de lange termijn wel een heleboel geld besparen. ER Classics staat voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar de Jaguar E Type van uw dromen.

Jaguar Oldtimers te koop