29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1962 Jaguar E Type

De Jaguar E Type (ook bekend als XKE) werd ontworpen met aerodynamica in het achterhoofd. Enthousiastelingen prezen de auto vanwege zijn uitzonderlijke kromming en strakke lijnen. De 1962 E Type werd al snel een van de meest herkenbare sportwagens. Sports Car International heeft de E Type op nummer één geplaatst in de Top Sports Cars van de jaren '60.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een 1962 Jaguar E Type, onthoudt dan dat originaliteit bij deze auto's zeer belangrijk is. Veel Jaguar E Type modellen zijn door de jaren heen omgebouwd om alternatieve motoren te kunnen gebruiken. Sommige zijn zelfs omgebouwd van Coupé naar Roadster. Het is daarom belangrijk om het chassisnummer en de motornummers te controleren in het archief van Jaguar. Dit zijn slechts enkele van de vele tips die ER Classics heeft geleerd dankzij hun jarenlange ervaring. Als u vragen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met ER Classics! Neem ook gerust een kijkje in de online voorraad van ER Classics.

Jaguar Oldtimers te koop