29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1954 Jaguar XK140 Drophead Coupe

In 1954 werd de Jaguar XK140 geïntroduceerd en dit was de 2e generatie van de populaire XK lijn van Jaguar. In 1954 werd het Drophead Coupe model van de XK140 geïntroduceerd, dit was Jaguars eerste echte cabriolet in de XK lijn. De Drophead Coupe werd aangeboden naast de Roadster en de Fixed Head Coupe en deze vulde een niche in de markt voor degenen die op zoek waren naar een echte openlucht ervaring. Als u erover nadenkt om een 1954 XK140 DHC te kopen, dan staat het team van ER Classics voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de auto van uw dromen.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

De nieuwe 1954 Jaguar XK140 Drophead coupe bood meer beenruimte en ook meer ruimte voor de achterbank, zelfs wanneer de kap van de Drophead Coupe gesloten was. Omdat dit een openlucht auto is, zijn de DHC versies doorgaans een beetje ruwer rond de randen dan een FHC. Probeer altijd een zo compleet mogelijk exemplaar van de XK140 te vinden. Het is altijd het beste om deze unieke klassiekers te laten controleren door een derde partij. ER Classics is een klassieke auto verkoper en is gevestigd in Nederland, en is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van klassieke auto's.

Jaguar Oldtimers te koop