29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1953 Jaguar XK120

1953 was een belangrijk jaar in de productie van de Jaguar XK serie, omdat in dit jaar de populaire Drop Head Coupe werd geïntroduceerd. De DHC leek meer op de Fixed-Head Coupe dan op de Roadster, en had een op maat gemaakte opvouwbare kap die het stalen dak verving. De DHC werd gekenmerkt door een "fixed-head" stijl voorruit, omdat de ramen omhoog moesten staan om te voorkomen dat de bestuurders zweepslagen in hun nek kregen door de luchtstroming. De meeste kopers leken zich hier echter niet mee bezig te houden. Alle 3 de modellen hadden succes gedurende de productie in 1953 en dit zorgde ervoor dat Jaguar een van de meest populaire sportmerken bleef.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

Denkt u erover om een 1953 Jaguar XK120 te kopen? Het team van ER Classics staat voor u klaar om u te helpen. Ze raden u aan om een kijkje in de online voorraad te nemen en ze heten u welkom op deze website waar nog veel meer tips staan voor het kopen van een 1953 Jaguar XK120.

Jaguar Oldtimers te koop