29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1962 Jaguar XKE

De Jaguar XKE was ontworpen door Malcolm Sayer en deze was ontworpen vanuit een aerodynamisch oogpunt. De Jaguar XKE was een groot succes. De Jaguar XKE werd in 1961 geïntroduceerd en deze werd al snel een van de meest iconische Britse auto's van het decennium. Overweegt u om een 1962 Jaguar XKE te kopen? ER Classics biedt u graag een paar tips om het proces wat gemakkelijker te maken.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

Als u overweegt om een 1962 Jaguar XKE te kopen als investering, dan is originaliteit het belangrijkst. Veel Jaguar XKE's zijn omgebouwd om alternatieve motoren te gebruiken en sommige zijn zelfs omgebouwd van Coupé naar Roadster. De waarde van deze klassieke auto's zal op de lange termijn lager zijn dan die van een echte originele XKE. Het is ook belangrijk om er zeker van de zijn dat er originele Jaguar onderdelen zijn gebruikt bij de restauratie of eventuele reparatie. Als u op zoek bent naar een restauratieproject, dan is dit niet zo belangrijk. Verder is het noodzakelijk om de auto te controleren op eventuele roestschade en mechanische of elektrische problemen. Als u meer wilt weten over de 1962 Jaguar XKE, neem dan gerust contact op met ER Classics. Het team van ER Classics raadt u aan om een kijkje in hun online inventaris te nemen.

Jaguar Oldtimers te koop