29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1955 Jaguar XK140 Drophead Coupe

Hoewel de XK140 bijna identiek was aan zijn voorganger de XK120, waren er toch een paar voor de hand liggende veranderingen die kopers kunnen helpen om de twee modellen van elkaar te onderscheiden. Allereerst, de 1955 Jaguar XK140 Drophead Coupe had grotere bumpers en een zwaardere grill. Ten tweede, het interieur van de cabine was uitgebreider. Het was ook de eerste keer dat een convertible model van de Drophead Coupe werd aangeboden naast de Roadster en de FHC modellen. Een verbeterde tandheugel stuurinrichting, betere vering en telescopische schokdempers maakte de 1955 XK140 Jaguar een genot om mee te rijden. Als u op zoek bent naar een Jaguar XK140 Drophead Coupe om dagelijks mee te gaan rijden, een XK140 als restauratieproject of een exemplaar in topstaat, het team van ER Classics staat voor u klaar om u te helpen!

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

Het is belangrijk om te onthouden dat deze auto's meer dan 50 jaar oud zijn en zullen daarom oneffenheden en gebreken vertonen. Tenzij u op zoek bent naar een origineel exemplaar dat in topstaat verkeerd of een perfect gerestaureerde XK140. Het is belangrijk dat u altijd het meest complete en in een zo goed mogelijke staat verkerende XK140 koopt die binnen uw budget past. Ben er ook zeker van dat u de staat van de canvas soft top van de 1955 Jaguar XK140 DHC modellen controleert. Dit zijn slechts een paar tips die ER Classics u aanbiedt. Als u meer wilt weten over de 1955 Jaguar XK140 Drophead Coupe, neem dan gerust contact op met ER Classics of kom in keer langs in de showroom. ER Classics kan u helpen bij het zoeken van de XK140 die aan al uw wensen voldoet, van XK140 in topstaat tot restauratieproject. Kijk in onze online voorraad voor de huidige modellen, en aarzel niet om met ons contact op de nemen!

Jaguar Oldtimers te koop