29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1964 Jaguar XKE

In 1964 werd de XK motor van de XKE geüpgraded van 3,8L naar 4,2L. Deze vroege Series 1 modellen hadden gesloten koplampen en een kleinere luchtinlaat aan de voorzijde. Het ontwerp van de 1964 Jaguar XKE was afgeleid van de Jaguar D-Type racewagen. De XKE werd een musthave voor de kopers uit die tijd.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

Het kopen van een 1964 Jaguar XKE is erg spannend, maar het kan ook erg ontmoedigend zijn als u niet weet waar u naar moet zoeken. Als u ervoor kiest om samen te werken met ER Classics, dan kunnen zij u voorzien van alles wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw zoektocht een succes wordt. In de tussentijd kunt u gerust een kijkje nemen in hun online inventaris om te zien welke 1964 Jaguar modellen ze momenteel in hun voorraad hebben. Als u meer tips of informatie wilt voor het kopen van een 1964 Jaguar XKE, aarzel dan niet om contact op te nemen met ER Classics!

Jaguar Oldtimers te koop