29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00

Bouwjaren



1957 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe

De 1957 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe was het laatste modeljaar voor de introductie van de XK150, die de derde variant van de XK lijn was. De externe veranderingen bestonden uit volledige breedte bumpers, de toevoeging van een chromen strip in het midden van de voor en achter kap en meer binnenruimte. De Jaguar XK140 was net als alle XK modellen beschikbaar als Roadster, DHC en FHC. De Roadster was het meest populair bij kopers en het grootste deel van de verkopen van de Jaguar XK140 bestond daarom uit Roadsters. De Drop Head Coupe bood de bestuurder een betere bescherming tegen de elementen. De Fixed Head Coupe was een echte afgesloten coupé en dit was de eerste Jaguar XK om in alle vier de seizoenen mee te rijden.

Wilt u een klassieke Jaguar kopen?

Het kopen van een 1957 Jaguar XK140 FHC is erg spannend en hier vindt u een aantal tips. Als u een XK140 koopt om te restaureren, dan moet roest uw voornaamste zorg zijn. Als de verkoper een documentatie van de auto heeft, dan kan dit op de lange termijn de waarde verhogen. Dit zijn uiteraard slechts enkele van de vele tips die wij u kunnen bieden. ER Classics raadt u aan om de verschillende webpagina's te bekijken om zo meer over de 1957 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe te weten te komen.

Jaguar Oldtimers te koop