Zondag 7 Juli CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00 - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk


Milan van Uitert

Mijn naam is Milan van Uitert. In het dagelijks leven studeer ik en in mijn vrije tijd werk ik bij E&R Classics waar ik me met van alles bezig houd. Mijn werkzaamheden variëren van het poetsen en polijsten van oldtimers tot aan computerwerkzaamheden.

Enige tijd geleden heb ik mijn VWO opleiding afgerond en momenteel studeer ik International Business Administration aan Tilburg University.

Mijn eerste (en huidige) auto is een Citroën C3 uit 2006 die ik van mijn moeder heb overgenomen. Het is geen heel bijzondere auto, maar hij doet het altijd en hij zorgt ervoor dat ik kan gaan en staan waar ik wil. In de toekomst hoop ik nog eens een prachtige oldtimer te bemachtigen, maar tot die tijd ben ik hartstikke tevreden met mijn Citroën.

Mijn droomauto is een Porsche 930 Turbo. De combinatie van de looks en de prestaties van deze klassieke Porsche vind ik geweldig.

Wat is je leukste auto gerelateerde herinnering?
Mijn leukste auto gerelateerde herinnering is dat ik met een BMW M3 gedrift heb op de Las Vegas Motor Speedway. Dit was (jammer genoeg) als bijrijder aangezien ik nog geen rijbewijs had.

Wat maakt een werkdag bij E&R Classics zo leuk voor jou?
Iedere keer kijk ik weer mijn ogen uit als ik de showroom van E&R Classics binnenloop. Het is altijd weer een verrassing wat voor prachtige oldtimers er zijn binnen gekomen. Van gerestaureerde Austin Healey’s tot aan Kever Cabrio’s. Het varieert iedere week weer. Daarnaast heb ik leuke collega’s die ook allemaal van (klassieke) auto’s houden en heb ik lekker veel afwisseling in mijn werk.