27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)


Teddy

Mijn naam is Teddy, ik ben een Labradoodle en ben in 2021 geboren. Ik woon bij de familie Praag en ben dan ook regelmatig bij ERclassics te vinden. Ik heb de puppycursus gevolgd en nu houd ik me bij E&R Classics bezig met het klantencontact en een stukje entertainment in de showroom. Verder doe ik mijn best om alles binnen en rondom de showroom in de gaten te houden.  

Mijn favoriete oldtimer is een Mercedes-Benz Heckflosse    
Als ik een favoriete oldtimer zou moeten kiezen is dat de Mercedes-Benz Heckflosse. Deze klassieker rijdt heerlijk comfortabel en heeft een grote achterbank waar ik languit op kan gaan liggen.

Stel, je zou iemand een lift moeten geven. Wie zou dat zijn en waarom?
Als ik iemand of iets een lift zou moeten geven zou dat een lekker hondenbotje zijn. Of die het einde van de rit haalt, kan ik niet beloven…

Wat is je leukste auto gerelateerde herinnering?
De leukste auto gerelateerde herinneringen zijn die achterin de auto bij mijn baasje. Als ik mee mag, dan weet ik dat we lekker gaan wandelen in het bos of naar ERclassics gaan.

Wat maakt een werkdag bij E&R Classics zo leuk voor jou?
Het leukste van een werkdag bij E&R Classics vind ik toch wel alle klanten die in de showroom komen. Ook al staan er honderden prachtige oldtimers, klanten nemen toch altijd even de tijd om met me te spelen of een aai over mijn bol te geven!