27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN


Jimmy Tielemans

Mijn naam is Jimmy Tielemans, Marketeer bij E&R Classics. Voordat ik bij E&R Classics ging werken heb ik de opleidingen Marketing & Communicatie en Marketing Management gevolgd.

Tijdens mijn deeltijd studie Marketing Management ben ik bij een online marketingbureau gaan werken, wat mijn interesse in digitale marketing alleen maar heeft vergroot. Ondertussen ben ik zo’n 10 jaar bezig met (online) marketing en heb ik bij verschillende marketingbureaus en bedrijven gewerkt.

Na bij diverse bedrijven te hebben gewerkt, werd het tijd om mijn echte passie te volgen: (klassieke) auto’s. Want wat is er nu mooier om je werk te combineren met je passie?  

Mijn allereerste auto was een donkerblauwe Volkswagen Polo. Deze was verlaagd, had sportvelgen en een sportuitlaat. Hoewel hij er (vond ik) geweldig uitzag, werd ik op den duur knettergek van de uitlaat op de snelweg. Het eerste wat mijn broertje deed toen hij deze auto van mij overnam, was een normale uitlaat monteren.

Mijn droomauto is een Ford GT40 in de Gulf kleurstelling. Als ik een klassieker uit ons assortiment zou moeten kiezen zou ik gaan voor een Jaguar E-Type Coupe in Gunmetal Grey of een Triumph TR6 in de kleur British Racing Green met chromen spaakwielen.

Stel, je zou iemand een lift moeten geven. Wie zou dat zijn en waarom?
Jeremy Clarkson, ex presentator van het autoprogramma Top Gear. Als kind keek ik eindeloos naar autoprogramma’s, waarvan Top Gear veruit mijn favoriete programma was. Van de drie presentatoren vond ik Jeremy Clarkson de meest grappige.

Wat is je leukste auto gerelateerde herinnering?
Mijn leukste auto gerelateerde herinneringen zijn dat ik vroeger met mijn vader in zijn pick up samen met mijn broers ging crossen in het bos. Tegenwoordig doen we het wat rustiger aan en gaan we lekker motorrijden en toeren met Amerikaanse oldtimers.    

Wat maakt een werkdag bij E&R Classics zo leuk voor jou?
De diversiteit; geen enkele werkdag is hetzelfde bij E&R Classics. De mogelijkheden zijn eindeloos en iedere dag sta ik er weer van te kijken wat voor prachtige klassieke auto’s er allemaal in onze showroom staan, dit verveelt nooit. De sfeer binnen het bedrijf is erg goed en het is leuk om te werken met collega’s die dezelfde passie voor auto’s en oldtimers delen.