Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk


Jim van Dalen

Mijn naam is Jim van Dalen, Controller bij E&R Classics. Tijdens mijn werk houd ik me bezig met de financiële administratie van het bedrijf.

Ik heb HBO Bedrijfseconomie gestudeerd aan Avans Hogeschool te 's Hertogenbosch. Hierna ben ik vrij snel in contact gekomen met E&R Classics waar ik sinds 2015 werkzaam ben.

Mijn allereerste auto is een Opel Astra Hatchback. Dit is overigens de auto waar ik op dit moment nog steeds in rijd. Met deze Opel ben ik onder andere naar Zuid-Frankrijk op vakantie geweest waar ik mooie herinneringen aan heb. Ik vind mijn Opel een fijne auto en hij heeft me na al deze jaren nog niet in de steek gelaten.

Mijn favoriete oldtimer is een 1965 Ford Mustang Cabriolet in de kleur rood met zwart interieur. Amerikaanse oldtimers zijn toch wel mijn favoriet en dan in het bijzonder de Mustang. Die ronkende V8 in combinatie met de ruige looks maken dit mijn favoriete oldtimers.

Stel, je zou iemand een lift moeten geven. Wie zou dat zijn en waarom?
Aangezien ik groot liefhebber ben van hiphop-muziek zou dat waarschijnlijk een van de artiesten in dit genre zijn. Het lijkt me erg tof om een van de grootste artiesten zoals Snoop Dogg of Ice Cube een lift te geven. Uiteraard wel in stijl met een Chevrolet Impala uit 1964 of andere Amerikaanse klassieker.

Wat is je leukste auto gerelateerde herinnering?
Mijn leukste auto gerelateerde herinneringen zijn toch wel die van vroeger. Mijn vader had een fel gele Triumph Spitfire waarmee we regelmatig gingen toeren. Kap naar beneden, zonnetje erbij en het geluid van de Spitfire op de achtergrond. Ik vond het fantastisch!

Wat maakt een werkdag bij E&R Classics zo leuk voor jou?
Vooral de veelzijdigheid en uitdaging maken mijn werk bij E&R Classics zo leuk. Naast de reguliere  werkzaamheden zijn er altijd wel interessante projecten om mee bezig te zijn. Verder krijg ik veel vrijheid en kan ik veel van mijn eigen werkzaamheden zelf inplannen. Het feit dat ik iedere dag wordt omringd door de mooiste oldtimers is natuurlijk helemaal geweldig als ik uit het raam van mijn kantoor kijk!