Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk


Lars van Dongen

Mijn naam is Lars van Dongen, inkoper en verkoper binnen E&R Classics. Ik heb de opleiding detailhandel management gevolgd aan het Florijn College te Breda. Deze opleiding duurde 4 jaar waarbij ik tijdens mijn studietijd, al veel met auto’s en oldtimers in aanraking ben gekomen. Ik ben direct na mijn studie gaan werken bij een bedrijf dat moderne auto’s verkocht, motoren en daarbij een paar oldtimers. Daar kwam ik erachter dat verkopen van klassiekers mijn passie is en ondertussen ben ik alweer lange tijd werkzaam bij E&R Classics als inkoper en internationaal verkoper.  

Mijn eerste auto was een bordeaux rode Opel Corsa A. Ik was 18 toen ik deze kocht en was er superblij mee. Mijn droomauto is een Corvette C1 uit 1960. Dit was tevens de eerste oldtimer waar ik mee heb gereden. Het was two-tone lichtblauw met witte Corvette C1. Wat een fantastische ervaring en beleving was dat. Ik vond de rit in deze Corvette C1 geweldig en daarom blijft dit ook altijd mijn favoriete oldtimer! Daarnaast vind ik een Jaguar E-Type S1 3.8 cabriolet een van de meest sexy auto's ooit gemaakt.

Wat is je leukste auto gerelateerde herinnering?
Ik heb in het verleden een hele speciale klassieke Ferrari mogen uitleveren aan een medewerker van een bedrijf die deze kreeg voor zijn prestaties en inzet. Hiervoor zijn we met de Ferrari naar Duitsland gereden op de dag van de bekendmaking van de prestatie awards van dat bedrijf. Dit is een herinnering die ik nooit meer zal vergeten.

Wat maakt een werkdag bij E&R Classics zo leuk voor jou?
Ik vind het geweldig om met zulke fantastische oldtimers, youngtimers en sportauto’s te mogen werken. Maar wat het nog het allerleukste maakt, is dat ik mensen ontmoet die ook gek zijn van oldtimers en sport auto’s en allemaal leuke en interessante verhalen hebben. Deze klanten van verschillende nationaliteiten houden mijn werk hier divers en interessant.