Zondag 3 Oktober (Duitse Eenheid) EXTRA OPEN (12:00-16:00)


Lars van Dongen

Lars van Dongen (geboortejaar: 1989) inkoper & internationaal verkoper

 

Mijn eerste auto was een bordeaux rode Opel Corsa. Ik was 18 toen ik deze kocht en was er superblij mee. Behalve mijn eerste auto is er nog een andere herinnering die me eigenlijk nog beter bij is gebleven, namelijk mijn eerste rit in een oldtimer. Het gaat om een lichtblauw met witte Chevrolet Corvette c1 uit 1959. Wat een fantastische ervaring was dat! Ik vond het geweldig en dit blijft dus ook altijd mijn favoriete oldtimer.

 

Qua opleiding heb ik detailhandel management gestudeerd aan het Florijncollege te Breda. Deze opleiding duurde 4 jaar waarbij ik, tijdens mijn studietijd, al veel met auto’s in aanraking ben gekomen. Ik ben direct na school begonnen met werken bij een bedrijf dat moderne auto’s verkocht en daarbij een paar oldtimers. Mijn functie binnen dit bedrijf was verkoper en ik vond het geweldig. Ik kwam erachter dat verkopen mijn passie is. Ik ben nu alweer een lange tijd werkzaam bij E & R Classics als inkoper en internationaal verkoper.

 

Mijn droomauto blijft dan toch wel die lichtblauw met witte Corvette C1 waarin ik mijn eerste oldtimerrit heb gemaakt. Deze auto zal me altijd bijblijven. Het liefst een van voor het bouwjaar 1960.