1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00


Viktor Klemencic

Viktor Klemenčič (geboortejaar: 1980)  monteur.

 

Mijn eerste auto kocht ik toen ik 17 jaar oud was. Het gaat om een witte Chevrolet Caprice uit 1977. Ik kocht hem in perfecte staat en hoefde er dus weinig aan te doen. Ik vond het een geweldige auto en reed er overal mee naartoe. Ik kom zelf uit Slovenië en heb hem daar ook gekocht van een politicus uit Oostenrijk. Ik heb er in totaal 6 jaar mee gereden, maar moest hem toen weg doen omdat de brandstof toch wel erg duur voor mij was in die tijd.

 

Ik heb gestudeerd in Slovenië als monteur. Deze opleiding heb ik na 3 jaar afgerond. Mijn vader heeft een eigen bedrijf in het restaureren van oude motoren en oldtimers waar ik na mijn studie ben gaan werken. Ik heb 19 jaar voor mijn vader gewerkt in het familiebedrijf waar ik erg veel  van heb geleerd. Mijn moeder is Nederlands en ben daarom naar hier gekomen om te werken bij een bedrijf waar ik me thuis voel en hoge kwaliteit oldtimers heeft.

 

De allermooiste auto vind ik toch een Chevrolet Chevelle uit 1969. Het liefst in een donkere kleur, omdat de auto zo het best tot zijn recht komt. Ik vind het ook prachtig wanneer een auto een grote motor heeft.