Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk


Marjolein Praag

Mijn naam is Marjolein Praag, allround medewerker bij E&R Classics. Ik ben afgestudeerd voor Hotel en Event Management aan Hogeschool Tio in Eindhoven.

Mijn allereerste auto was een Mini Clubman 1.6 uit 2009. Ik heb hier super leuke herinneringen aan omdat dit voor mij echte vrijheid betekende. Ik kon gaan en staan waar ik wilde. Mede dankzij deze Mini heb ik de liefde en passie voor auto’s en oldtimers ontdekt. Ik ben graag onderweg en hoe langer de rit duurt, des te leuker ik het vind.

Mijn droomauto is een Ford Mustang, het liefst een Shelby GT500. Daarnaast ben ik ook helemaal gek van de Volkswagen Kever. Wanneer het zonnetje schijnt gaat er niets boven een ritje in een Kever Cabriolet en lekker genieten van de buitenlucht tijdens het toeren.  

Naast mijn functie als allround medewerker houd ik me bezig met diverse activiteiten voor keveruitje.nl en buggyrally.nl.  

Stel, je zou iemand een lift moeten geven. Wie zou dat zijn en waarom?
Dat zou voor mij zeker Michael Jackson zijn. Ik vind zijn talent in combinatie met zijn streven naar perfectie in zijn muziek en optredens erg indrukwekkend. Als Michael Jackson bij mij voorin zit, mag Jochem Myjer (Nederlandse cabaretier) zeker bij mij achterin zitten. Ik vind hem echt de allerbeste cabaretier en heb hem zelfs ontmoet bij een sterrenrestaurant waar ik destijds werkte. Zijn persoonlijkheid en manier van doen vrolijkt werkelijk iedereen op. Hij is zo ontzettend positief, grappig en daarnaast ook helemaal zichzelf.

Wat is je leukste auto gerelateerde herinnering?
Ik vind auto gerelateerde herinneringen altijd leuk omdat ik gek ben op autorijden. Autorijden in oldtimers, youngtimers of moderne auto’s geeft een gevoel van vrijheid en brengt je op nieuwe bestemmingen. Als ik toch een állerleukste herinnering moet noemen is dat het rijden met alle diverse oldtimers van E&R Classics. Alle (klassieke) auto’s hebben hun eigen charme en dat maakt het voor mij zo leuk.

Wat maakt een werkdag bij E&R Classics zo leuk voor jou?
Ik heb het geluk dat ik met (bijna) alle auto’s en oldtimers mag rijden die bij E&R Classics staan. Ik ben heel veel onderweg, kom op veel verschillende plaatsen en ontmoet allerlei autoliefhebbers. De diversiteit en het gevoel van vrijheid tijdens een werkdag maakt dit voor mij de perfecte job.