1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00


Kees Fens

Kees Fens (geboortejaar: 1964) monteur

 

Ik kocht mijn eerste auto op mijn 21ste. Het was een gele Ford Taunus uit 1975. Ik heb deze destijds gekregen van mijn vader en opgeknapt wanneer dit nodig was. Ik vond het geweldig om met mijn auto bezig te zijn. Ik reed er vaak mee naar het strand met vrienden. Onderweg draaiden wij toen vaak het liedje ‘yellow submarine’ van de Beatles. Sindsdien was die Ford naar het liedje vernoemd en was het ‘onze’ yellow submarine.

 

Ik heb middelbare detailhandel gestudeerd aan de MDS te Breda. Deze opleiding duurde in totaal 2 jaar en ik wilde daarna gelijk beginnen met werken. Zo ben ik terecht gekomen bij Aldi, waar ik 6 jaar bedrijfsleider ben geweest. Hierna ben ik gaan werken bij een bedrijf in Prinsenbeek dat tv’s en radio’s verkocht. Mijn functie binnen dit bedrijf was verkoper en ik was hier in totaal 5 jaar werkzaam. Daarna ben ik 15 jaar gaan werken bij verschillende bedrijven die mij uitzonden als monteur door heel Nederland. Sinds geruime tijd werk ik nu dagelijks met mijn grote hobby, oldtimers.

 

Mijn droomauto is een Ford Mustang uit 1965. Ik vind mooie felle kleuren erg toepasselijk voor een Mustang. Neem een fel groene met een zwart interieur, prachtig!