Zondag 3 Maart CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00


Bart Wozniak

Mijn naam is Bart Wozniak, allround monteur bij ERclassics. Ik heb een ICT opleiding gevolgd waarna ik als service specialist voor Samsung heb gewerkt en een bedrijf dat gespecialiseerd was in het plaatsen en onderhouden van servers. Toen ik van Polen naar Nederland ben verhuisd, ben ik samen met mijn vader bij een autostoffeerderij gaan werken. Hier heb ik gewerkt aan zowel oldtimers als youngtimers.

Na een aantal jaar in de autostoffering te hebben gewerkt ben ik bij E&R Classics gaan werken als allround monteur.

Mijn allereerste auto was een Mercedes-Benz 190 E
Mijn allereerst auto was een Mercedes-Benz 190 E uit 1992. Ik gebruikte deze auto iedere dag om mee naar school te gaan en mijn vriendin te bezoeken. Na een half jaar heb ik samen met mijn vader de 1.8 liter motor vervangen door een snellere 2.3 liter. De Mercedes-Benz reed heerlijk en zeker met de 2.3 liter motor was hij lekker vlot.

Mijn droomauto is een Mercedes-Benz W124 E-Klasse Coupe
Als ik een droomauto zou moeten kiezen zou dat een Mercedes-Benz W124 E Klasse Coupe zijn. In mijn ogen zijn er maar weinig klassiekers die kunnen tippen aan de degelijkheid en het comfort van deze Mercedes-Benz. Ik vind hem er ook nog eens super uit zien!

Wat is je leukste auto gerelateerde herinnering?
De mooiste auto gerelateerde herinneringen zijn toch wel die met mijn vriendin op vakantie. Lekker rondtoeren met een muziekje op de achtergrond en met de ramen open genieten van het zonnetje. Wat wil je nog meer?  

Wat maakt een werkdag bij E&R Classics zo leuk voor jou?
Ik vind vooral de diversiteit tijdens mijn werkdag erg fijn. Ik ben iemand die er van houdt om lekker veel afwisseling te hebben en dat heb ik binnen ERclassics meer dan genoeg. Verder zijn de collega’s erg gezellig en is de sfeer binnen het bedrijf top. Iedereen kan goed met elkaar overweg en is bereid elkaar te helpen.

Het werken aan, en het rijden in de prachtige oldtimers is daarnaast ook een droom die uitkomt. Je wordt continu omringd door de mooiste klassiekers. Van een klassieke Porsche tot aan een MGB, alles komt voorbij.

Oh ja, en de koffie in de kantine is erg lekker!