Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk


Jeroen Rood

Mijn naam is Jeroen Rood, internationaal verkoper en inkoper bij E&R Classics. Ik heb Automotive & Nautisch Business Management gestudeerd aan de IVA in Driebergen. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij ERclassics, wat me zo goed beviel dat ik er uiteindelijk ben blijven werken. Inmiddels werk ik hier alweer vele jaren met veel plezier.

Mijn allereerste auto heb ik toevallig bij ERclassics gekocht toen ik 16 jaar was. Het gaat om een witte Volvo P1800 die ik als projectauto heb gekocht en samen met mijn vader heb opgeknapt. We hebben 3 jaar over de oldtimer restauratie gedaan en ik was dan ook erg trots toen de restauratie was afgerond en ik eindelijk in de klassieke Volvo kon rijden. Ik heb ondertussen al flink wat kilometers gemaakt met de Volvo P1800 en ga er nog regelmatig mee op vakantie.

Mijn favoriete oldtimer is een Maserati 3500 GT
Mijn absolute droomauto is een Maserati 3500 GT. Het liefst zie ik deze Italiaanse klassieker in de kleur donkerblauw met een rood lederen interieur.

Stel, je zou iemand een lift moeten geven. Wie zou dat zijn en waarom?
Als ik iemand een lift zou mogen geven, dan zou dat de Stig zijn uit het autoprogramma Top Gear. Misschien dat hij me nog wat tips kan geven onderweg…

Wat is je leukste auto gerelateerde herinnering?
Mijn leukste auto gerelateerde herinnering is toch wel een slipcursus met klassieke Porsches. We hebben deze dag een prachtige rit gemaakt met allerlei Porsche oldtimers en de dag afgesloten met een slipcursus. Dit is een herinnering die ik nooit zal vergeten!

Wat maakt een werkdag bij E&R Classics zo leuk voor jou?
Een werkdag bij ERclassics is geen dag hetzelfde en dat maakt het voor mij zo leuk en afwisselend. Wanneer ik onderweg ben voor de inkoop van oldtimers ontmoet ik allerlei autoliefhebbers en zie ik de mooiste (klassieke) auto’s. Van Engelse oldtimers tot aan Duitse sportwagens, ik sta er iedere keer weer van te kijken wat voor prachtige klassiekers ik allemaal tegenkom.