29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1965 Alfa Romeo Giulietta

De 1965 Alfa Romeo Giulietta is zeer gewild bij klassieke auto verzamelaars, omdat deze alle verbeteringen had die werden doorgevoerd in gehele productieperiode van de Giulietta serie. Als u overweegt om een 1965 Alfa Romeo Giulietta te kopen, het team ER Classics staat voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht. ER Classics, Holland heeft waardevolle informatie op deze website geplaatst om u de weg te wijzen in de klassieke auto markt.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Een van de beste tips die ER Classics door de jaren heen heeft geleerd voor het kopen van een 1965 Alfa Romeo Giulietta, is dat u de auto volledig moet controleren en dat het zeer belangrijk is om de authenticiteit te bepalen. Auto's met bijzondere behoeften blijven een duur voorstel voor klassieke auto verzamelaars. De carrosserie kan vrij duur zijn en daarom moeten auto's met veel roest of schade aan de carrosserie vermeden worden. De electronica kan heel kwetsbaar zijn, maar de levensduur van de motor is over het algemeen heel goed. Dit zijn slechts een paar tips om te onthouden als u een Alfa Romeo gaat inspecteren. Als u meer informatie wilt hebben of als u vragen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met ER Classics.

Alfa Romeo Oldtimers te koop