29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1963 Alfa Romeo Giulietta

De Alfa Romeo Giulietta werd voor het eerst geïntroduceerd in 1954 en deze werd aangeduid als de 750 serie. In het jaar 1959 werd het 101 serie model gelanceerd. De 1963 Alfa Romeo Giulietta wordt als onderdeel van de 2e generatie Giulietta 101 serie modellen beschouwd. Als u overweegt om een 1963 Alfa Romeo Giulietta te kopen, dan is het belangrijk om te onthouden dat veel onderdelen van de 750 en 101 series niet hetzelfde zijn. De beste manier om een auto te authenticeren, is door het motor- en chassisnummer te controleren in het archief van Alfa Romeo.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Een andere tip voor het authenticeren van een eventuele aankoop, is om de verkoper te vragen of deze een documentatie bij de auto heeft met betrekking tot de geschiedenis en het onderhoud van de auto. Hoewel auto's met veel roestschade vermeden dienen te worden, zijn volledig gerestaureerde auto's een uitstekende aankoop. Auto's met minimale roestschade zijn vaak ook een hele goede keuze. Als u meer tips wilt voor het kopen van een 1963 Alfa Romeo Giulietta, dan kunt u altijd contact opnemen met ER Classics. Verder raden we u ook aan om een kijkje te nemen in onze online voorraad om te zien welke Alfa Romeo modellen we momenteel in onze showroom hebben staan.

Alfa Romeo Oldtimers te koop