Filteren

19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN

Wij kunnen voor onze Belgische klanten auto's met O-plaat leveren

Van laag naar hoog sorteren

Zoekt u een Alfa Romeo?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Alfa Romeo!

Heeft u een Alfa Romeo en wilt u deze graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Uw Alfa Romeo specialist
Alfa Romeo

Alfa Romeo oldtimer te koop bij ERclassics

Wanneer koopt u een Alfa Romeo oldtimer?
Wanneer u een Klassieke Alfa Romeo koopt is dat niet zonder reden, maar deze reden kan voor iedereen verschillend zijn. U kunt bijvoorbeeld aan de start van een oldtimer rally verschijnen in een Alfa Romeo Giulia, of u kunt van het mooie weer genieten in een Alfa Romeo Spider. Wat uw reden ook is voor het kopen van een Alfa Romeo klassieker, bij ERclassics hebben we voor ieder wat wils.

Hoe koop ik een Alfa Romeo oldtimer?
Bij ER classics vindt u een groot aanbod Alfa Romeo oldtimers. Denk aan modellen zoals de Alfa Romeo spider, GTV, Giulia of de Alfa Romeo Giulietta.
Om u te helpen kiezen heeft ERclassics van iedere Alfa Romeo oldtimer een uitgebreide fotorapportage samengesteld zodat u een goed en duidelijk beeld krijgt van uw droom auto. Verder heeft iedere auto een eigen video, 360 graden foto’s van interieur en exterieur en een omschrijving met belangrijke informatie.

Bekijk uw droom Alfa Romeo oldtimer gemakkelijk op onze uitgebreide website of bezoek onze showroom in Waalwijk, Nederland. Wilt u meer informatie over Alfa Romeo oldtimers of heeft u nog vragen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze oldtimer experts. Zij staan online en offline voor u klaar en helpen graag bij het vinden van uw droom Alfa Romeo.

Europa’s nummer 1 online classic car dealer
Wanneer u op zoek bent naar een Alfa Romeo oldtimer wordt u bijgestaan door onze oldtimer-experts die u voor, tijdens en na de aankoop van advies voorzien. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers. Koopt u uw volgende Alfa Romeo oldtimer bij Europa’s nummer 1 online classic car dealer?

Klassieke Alfa Romeo auto kopen bij ER Classics?
Heeft u interesse in het kopen van een klassieke Alfa Romeo, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ERclassics staat kwaliteit namelijk altijd voorop. De oldtimers die we te koop aanbieden zijn vaak uitvoerig gerestaureerd en beoordeeld op 125 punten door een van onze 20 monteurs. Tevens zijn we gespecialiseerd in registratie en keuringen en wereldwijd transport tot aan uw voordeur behoort tot de mogelijkheden.

Alfa Romeo oldtimer inruilen of verkopen?
Naast het kopen van oldtimers kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen en/of inruilen van uw Alfa Romeo oldtimer. Neem gerust contact op met een van onze oldtimer-experts voor meer informatie over het verkopen en/of inruilen van uw klassieke Alfa Romeo.