29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1960 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Een van de meest interessante eigenschappen van het ontwerp van de Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale is de aerodynamica. De 1960 Alfa Romeo Giulietta SS heeft een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,29, wat erg laag is. De auto werd voor het eerst geïntroduceerd op de Turin Motor Show van 1957 en deze coupé had een kromming die de harten van vele sportwagen fans stal. Er werden slechts 1.366 stuks van de Alfa Romeo Giulietta SS geproduceerd tussen 1957 en 1962. Het kopen van een 1960 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale is super spannend! Neem contact op met ER Classics al u meer wilt leren over de 1960 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

De bodemplaten van de 1960 Alfa Rome Giulietta Sprint Speciale zijn berucht vanwege de roestschade. Hoewel sommige roest u er niet van kan weerhouden om een Sprint Speciale te kopen en te restaureren, is het belangrijk dat u altijd moet proberen om een auto te zoeken met de best mogelijke carrosserie die binnen uw budget past. Als u op zoek bent naar een Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale in topstaat, dan mag deze geen roestschade hebben. Neem een kijkje in de online voorraad van ER Classics om te zien welke Alfa Romeo modellen ze momenteel in hun voorraad hebben.

Alfa Romeo Oldtimers te koop