29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1957 Alfa Romeo Giulietta Spider

De eerste Alfa Romeo Giulietta Spider debuteerde in 1955 en zou in productie blijven tot de komst van de Duetto in 1966. De open 2-zits Giulietta Spider vestigde samen met zijn tegenhangers de Berlina en de Sprint het merk Alfa Romeo, en dit was met name in de Verenigde Staten. De Alfa Romeo Giulietta Spider modellen van het vroege tijdperk staan bekend als de 750 serie en de latere modellen staan bekend als de 101 serie. Als u erover nadenkt om een 1957 Alfa Romeo Giulietta Spider te kopen, neem dan een kijkje in de online inventaris van ER Classics!

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

De Alfa Romeo Giulietta Spider maakte gebruik van een 1290 CC dual overhead motor met een enkele carburateur. De Veloce edities hadden een dubbele carburateur als optie. Roest is een probleem bij alle vroege Alfa Romeo modellen, dus controleer de auto op huidige roestschade, maar ook op eventuele reparaties die al zijn gedaan tegen roest. De markt met Alfa Romeo Giulietta Spider modellen van een goede kwaliteit is redelijk competitief. Als u erover nadenkt om een Giulietta Spider restauratieproject te kopen, zorg er dan voor dat u de kosten berekent, omdat sommige onderdelen en componenten heel duur kunnen zijn. Verder zijn sommige onderdelen en componenten erg moeilijk te vinden. Net als bij iedere andere klassieke auto moedigt ER Classics kopers altijd aan om de auto te laten controleren door een derde partij. Dit geeft u niet alleen een idee van de algehele staat van de auto, maar ook of deze origineel is of niet. Neem contact op met ons voor meer tips zoals deze!

Alfa Romeo Oldtimers te koop