29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1959 Alfa Romeo Giulietta Spider

Het modeljaar 1959 betekende het einde van de 750 serie en het begin van de 101 serie. Deze nieuwe versie werd gelanceerd op de Frankfurt Motor Show van 1959. Als u overweegt om een 1959 Alfa Romeo Giulietta te kopen, dan staat het team van ER Classics voor u klaar om u te helpen. Of u nou om zoek bent naar een 1959 Alfa Romeo Giulietta Spider in topstaat of een exemplaar dat volledig gerestaureerd moet worden, laat het ons weten, dan kunnen we aan de slag gaan voor u!

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Bij de aankoop van een 1959 Alfa Romeo Giulietta Spider zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Bent u op zoek naar een auto om te restaureren, in het weekend mee te rijden of een exemplaar dat in topstaat verkeerd? Heeft u het motor- en chassisnummer gecontroleerd in het archief van Alfa Romeo? Deze vragen kunnen allemaal beantwoord worden door een goed geïnformeerde expert van een derde partij nadat deze de auto volledig heeft geïnspecteerd. Als u meer tips wilt, aarzel dan niet om met ER Classics contact op te nemen. Neem ook een kijkje in de online inventaris van ER Classics. Als u geïnteresseerd bent in een auto, neem dan gerust contact op met ER Classics.

Alfa Romeo Oldtimers te koop