29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1964 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale

De Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale werd in 1963 geïntroduceerd en deze was in het bezit van een Veloce motor en een transmissie met 5 versnellingen. Als u overweegt om een 1964 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale te kopen, houd dan deze tips in uw achterhoofd. Uitgebreide roest kan een ernstig probleem zijn bij het restaureren van een Giulia SS, daarom is het belangrijk om de auto van tevoren goed te controleren op roest. Of u nou op zoek bent naar een 1964 Alfa Romeo Giulia SS om te restaureren of een Alfa om in het weekend mee te rijden, het team van ER Classics staat voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

ER Classics begrijpt uw wensen en ze kunnen u helpen bij het vinden van de klassieke Alfa Romeo die aan al uw eisen voldoet. Ze raden u aan om een kijkje te nemen in hun online inventaris om te zien welke 1964 Alfa Romeo Giulia SS modellen momenteel voor u beschikbaar zijn in hun showroom in Waalwijk, Nederland. Als u meer tips wilt voor het kopen van een Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale, aarzel dan niet om contact op te nemen met ER Classics.

Alfa Romeo Oldtimers te koop