29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1959 Alfa Romeo Giulietta

De 1959 Alfa Romeo Giulietta markeerde een nieuwe versie van de Giulietta, die zijn debuut maakte in 1954. Deze nieuwe versie werd onthuld aan het publiek op de Frankfurt Motor Show en werd gekenmerkt door een aantal veranderingen: de herpositionering van de brandstoftank, een geherdefinieerde neus, ingebouwde lampen, nieuwe koplampen en aangepaste grille ringen. De auto was ook beter georganiseerd aan de binnenzijde. Hoewel eerdere Giulietta modellen onderdeel waren van de 750 en 753 series, maakten deze nieuwe modellen deel uit van de 101 serie. Er waren verschillende Giulietta carrosserievarianten: de Bertone die werd ontworpen en gebouwd door Sprint, een open 2-zits Spider en een 4-deurs Berlina TI.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Als u overweegt om een Alfa Romeo Giulietta te kopen, dan zijn er verschillende dingen waar u rekening mee zou moeten houden. Het is als altijd het beste om het meest complete exemplaar te kopen dat binnen uw budget past. Blijf weg van roestige auto's en probeer altijd een auto te vinden die zo origineel mogelijk is. Vraag de verkoper altijd of hij een documentatie heeft met betrekking tot het onderhoud en de service geschiedenis van de auto. Dit zijn slechts een paar tips die ER Classics geleerd heeft dankzij hun jarenlange ervaring. Als u meer wilt weten over de 1959 Alfa Romeo Giulietta, aarzel dan niet om door deze website te bladeren.

Alfa Romeo Oldtimers te koop