29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1960 Alfa Romeo Giulietta Spider

De Alfa Romeo Giulietta lijn werd geproduceerd van 1954 tot 1965, en deze werd voor het eerst gelanceerd om de Turin Motor Show van 1954. In het totaal werden er ongeveer 132.000 stuks geproduceerd in de fabriek in Milaan, Italië. Met zijn twee-zits open dak cabriolet carrosserie is de Alfa Romeo Giulietta Spider een van de meest herkenbare Alfa Romeo modellen. De Giulietta Spider werd alleen met de standaard 1290 CC 4 cilinder motor aangeboden, totdat in 1956 de dubbele carburateur Veloce edities beschikbaar waren. De Giulietta Spider werd geproduceerd tot 1965.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Misschien wel een van de belangrijkste tips om te onthouden bij de aankoop van een 1960 Alfa Romeo Giulietta Spider, is dat u de auto altijd moet laten controleren door een gekwalificeerde professional van een derde partij. U wilt er namelijk zeker van zijn dat het model dat u wilt kopen zo origineel en en authentiek mogelijk is. Het uitgeven van geld aan een 1960 Alfa Romeo Giulietta Spider Veloce waarvan u denkt dat het een originele auto is, maar dit later toch namaak blijkt te zijn, kan een hele dure fout zijn. Controleer het motor- en chassisnummer in het archief van Alfa Romeo. Als u wilt weten welke 1960 Alfa Romeo Giulietta Spider modellen we momenteel in onze voorraad hebben, neem dan gerust een kijkje in onze online inventaris.

Alfa Romeo Oldtimers te koop