29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1962 Alfa Romeo Giulietta Spider

De 1962 Alfa Romeo Giulietta Spider modellen kunnen herkent worden aan de ventilatieramen en manueel bedienbare ramen. Deze Giulietta modellen waren ook verkrijgbaar als de Veloce editie, deze had extra PK's dankzij dubbele carburateurs. Veel Spider Veloce modellen zijn nagemaakt door de jaren heen, daarom is het belangrijk om elke potentiële aankoop te laten controleren door een specialist. Roest is ook een probleem bij deze klassieke auto's. Hoewel enige roest u er niet van kan weerhouden om een auto te kopen, is het wel belangrijk om de omvang van de roestschade te weten. Dit zijn slechts een paar van de tips die het team van ER Classics door de jaren heen heeft geleerd.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Als u overweegt om een 1962 Alfa Romeo Giulietta Spider te kopen, neem dan contact op met ER Classics. Het team van ER Classics raadt u aan om door deze website te bladeren en als u eventueel vragen heeft dan kunt u altijd contact met ze opnemen.

Alfa Romeo Oldtimers te koop