29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1961 Alfa Romeo Giulietta Spider

Hoewel de Giulietta in 1952 debuteerde als Berlina Sedan en Sprint Coupe, zou de Spider pas in 1955 geïntroduceerd worden. Later, in 1956 verscheen de Giulietta Spider Veloce. In 1959 onderging de Alfa Romeo Giulietta een paar veranderingen qua styling. Die wielbasis van de Spider nam met 2 inches toe. De Giulietta Spider zou ook meer afgeronde vleugels hebben, net als nieuwe koplampen en horizontale staven op de grille. Vanaf 1960 werd de Alfa Romeo Giulietta Spider ook aangeboden met een afneembare hardtop.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Veel klassieke auto verzamelaars zijn van mening dat de 1961 Alfa Romeo Giulietta Spider Veloce editie een van de beste auto's is om de echte Alfa Romeo ervaring te ervaren. Dit is een persoonlijke voorkeur natuurlijk, de standaard versie van de 1961 Alfa Romeo Giulietta Spider is net zo indrukwekkend en mooi. Of u nou op zoek bent naar een Giulietta Spider om te restaureren of een exemplaar dat in topstaat verkeerd, ER Classics staat voor u klaar om u te helpen om de Alfa Romeo te vinden die aan al uw eisen voldoet. Neem een kijkje in hun online inventaris om te zien welke Alfa Romeo modellen ze op dit moment in hun voorraad hebben.

Alfa Romeo Oldtimers te koop