29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1964 Alfa Romeo Giulia Spider

In 1962 updatete de Italiaanse autofabrikant de Giulietta Spider en deze werd de Giulia genoemd. Voor degenen die nieuw zijn in het verzamelen van Alfa Romeo's, u kunt een Giulia gemakkelijk onderscheiden van een Giulietta Spider door de bolling van de motorkap van de Giulia. De 1964 Alfa Romeo Giulia Spider is het meeste waard als deze in topstaat verkeerd. Veel mensen die overwegen om een 1964 Alfa Romeo Giulia Spider te kopen nemen genoegen met een restauratieproject omdat deze klassieke auto's meer dan 60 jaar oud zijn.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Als u een 1964 Alfa Romeo Giulia Spider gaat kopen, dan is het belangrijk om deze altijd grondig te controleren op roest. Hoewel de Giulia Spider mechanisch vrij gemakkelijk te repareren is, kan het repareren van de carrosserie vanwege roestschade zeer kostbaar en lastig zijn. Het repareren van deze schade kan zelfs zo duur zijn dat het de waarde van de auto overstijgt. De Spider modellen vertonen vaak roest bij de bogen van de spatborden, de dorpels en de vloerpanelen. Dit zijn slechts een paar tips voor het kopen van de Giulia die ER Classics door de jaren heen geleerd heeft. Als u er klaar voor bent om te ontdekken welke 1964 Alfa Romeo Giulia Spider modellen momenteel voor u beschikbaar zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Alfa Romeo Oldtimers te koop