29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1963 Alfa Romeo Giulia Spider

De Alfa Romeo Giulia debuteerde in juni 1962 met de Alfa Romeo Giulia TI Berlina. Deze had meer ruimte en een ongekende stijl, en deze werd vaak de 3 compartimenten sedan genoemd. De 1963 Alfa Romeo Giulia Spider was het eerste model dat werd uitgerust met een 5 versnellingsbak en een carrosserie met kreukelzones. De Giulia Spider was in het bezit van een 1570 CC motor en deze leverde 92 PK. Het eerste model van de Giulia was de Sedan, en de andere varianten zouden verder gaan onder de naam Giulia TI. In 1962 werd ook de Giulia TZ geïntroduceerd, en deze was gericht op de autosport. In het jaar 1963 werd de Giulia TI Super geïntroduceerd en van dit model werden er slechts 500 stuks geproduceerd. Overweegt u om een 1963 Alfa Romeo Giulia Spider Convertible te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om meer te weten te komen over deze klassieke Alfa Romeo!

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Als u er klaar voor bent om een 1963 Alfa Romeo Giulia Spider te kopen, dan is het belangrijk om een onderscheid te kunnen maken tussen de standaard Giulia TI en een van de Super edities. Dit kan een beetje verwarrend zijn voor degenen die niet zo vertrouwd zijn met de terminologie. De veiligste manier om te bepalen welk model u gevonden heeft, is door het motor- en chassisnummer te controleren in het archief van Alfa Romeo. De 1963 Alfa Romeo Giulia Spider is net als alle andere Alfa Romeo oldtimers gevoelig voor roest. Het is belangrijk om het chassis te controleren op roest evenals het bepalen van de algehele staat van de carrosserie. Als de verkoper een documentatie bij de auto heeft met betrekking tot de geschiedenis of het onderhoud van de auto, dan kan dit u helpen om een beter beeld te krijgen van de staat van de auto. Als u er klaar voor bent om te ontdekken welke 1963 Alfa Romeo Giulia Spider modellen momenteel beschikbaar zijn bij ER Classics in Waalwijk, neem dan een kijkje in de online inventaris.

Alfa Romeo Oldtimers te koop