29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1964 Alfa Romeo Giulietta

De 1964 Alfa Romeo Giulietta wordt als onderdeel van de 2e generatie van de 101 serie beschouwd die in 1959 geïntroduceerd werd. Er werden een aantal kleine wijzigingen aangebracht aan de motor, maar dit veranderde niks aan het motorvermogen. De meeste veranderingen waren bedoeld om de betrouwbaarheid te verbeteren. De 1964 Alfa Romeo Giulietta werd beschouwd als een uitstekende auto om dagelijks mee te rijden.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Hoewel de Alfa Romeo minder duur is dan andere Italiaanse klassieke auto's, kan de carrosserie van deze auto's heel duur zijn. Het restaureren van een Alfa Romeo Giulietta met roestschade kan heel duur zijn en de kosten van deze reparaties kunnen zelfs de waarde van een volledig gerestaureerde Giulietta overstijgen. Het is belangrijk om aan de verkoper te vragen of er een documentatie bij de auto aanwezig is. Als u meer tips wilt voor het kopen van een 1964 Alfa Romeo Giulietta, dan kunt u altijd contact opnemen met ER Classics.

Alfa Romeo Oldtimers te koop