27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)


1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

De Alfa Romeo Giulietta SS werd gelanceerd in 1957 als een luxe nieuwe carrosserie binnen de populaire Giulietta serie. De Giulietta werd gelijktijdig met de Sprint Zagato uitgebracht en beide modellen voegden een aerodynamische carrosserie toe aan de reeds indrukwekkende line-up van de Alfa Romeo Giulietta modellen. De Alfa Romeo Sprint Speciale staat bekend om zijn prachtige stijl en kromming, terwijl de Alfa Romeo Sprint Zagato wordt geprezen vanwege zijn race achtergrond. De 1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale maakte gebruik van de Alfa Romeo 1290 CC 4-cilinder motor met dubbele nokkenas. Er werden slechts 1.366 stuks van de Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale geproduceerd, en de productie stopte in 1962. Als u overweegt om een 1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale te kopen, dan staat het team van ER Classics voor u klaar om u te helpen om de oldtimer van uw dromen te vinden.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Als u een 1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale gaat kopen, dan is het zeer belangrijk om te controleren of u daadwerkelijk een origineel exemplaar gevonden hebt. Dit kunt u controleren door het motornummer en de chassisnummers te checken in het archief van Alfa Romeo. Het is belangrijk om een model te kopen in de best mogelijke staat die binnen uw budget past. De restauratie kosten van een Giulietta SS kunnen vaak hoger zijn dan de werkelijke waarde van de auto. Als u op zoek bent naar een volledig gerestaureerde auto of een exemplaar dat in topstaat verkeerd, dan is het belangrijk om te vragen of er een documentatie bij de auto aanwezig is. Als u meer tips wilt zoals deze, neem dan gerust contact op met ER Classics.

Alfa Romeo Oldtimers te koop