29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1958 Alfa Romeo Giulietta Spider

Alfas eerste monocoque ontwerp, de 1900 CC 4 in lijn motor leverde net zoveel vermogen als de supercharged 1750 CC race motoren van de vroege jaren '30. Deze indrukwekkende motor werd verkleind in 1954 voor de lancering van de Alfa Rome Giulietta. Deze debuteerde als de Berlina, Sedan en Coupé van de Sprint Modellen op de Turin Motor Show van 1954 en de Giulietta behaalde een topsnelheid van 100 MPH. Een door Pininfarina ontworpen Alfa Romeo Giulietta Spider werd in 1955 gelanceerd. De 1958 Alfa Romeo Giulietta Spider is een uitstekende klassieke auto en is begeerd door vele verzamelaars.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Bij de aankoop van een Alfa Romeo Giulietta Spider is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen de standaard Giulietta Spider en de Spider Veloce. Hoewel ze veel op elkaar lijken, was de dubbele carburateur Veloce editie aanzienlijk sneller en deze is vandaag de dag ook veel zeldzamer. Er werden slechts 2.796 stuks van de Giulietta Spider Veloce geproduceerd. Of u nou een standaard model wilt kopen of de Veloce editie, het is altijd noodzakelijk om een potentiële aankoop te laten controleren door een expert. ER Classics heet u van harte welkom op hun website en raadt u aan op deze website te bekijken als u meer wilt leren over de 1958 Alfa Romeo Giulietta Spider.

Alfa Romeo Oldtimers te koop