29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1965 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale

De Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale werd geproduceerd van 1962 tot 1965. De meeste Giulia Sprint Speciale modellen hadden schijfremmen op de voorwielen en Weber DCOE2 carburateurs. Het is mogelijk om een Giulia SS te onderscheiden van een Giulietta SS met behulp van het dashboard. Het dashboard van de Giulia modellen had een lederen onderzijde en het dashboardkastje was onder een andere hoek geplaatst. In het totaal werden er 1.400 stuks van de Giulia Sprint Speciale geproduceerd.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Als u een 1965 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale gaat kopen, ER Classics heeft een paar tips voor u. Een van de beste tips die ER Classics u kan bieden, is dat u ervoor moet zorgen dat u op de hoogte bent van eventuele roestschade. Het is ook altijd in uw belang om de auto te laten controleren door een derde partij, zodat u een goed beeld heeft van de algehele staat van de auto. Verder is het ook belangrijk om de verkoper te vragen of er een documentatie bij de auto aanwezig is met betrekking tot eigendomsgeschiedenis, onderhoud en restauratie. ER Classics, Holland staat voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar een 1965 Alfa Romeo Giulia SS. Neem gerust een kijkje op deze website en als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Alfa Romeo Oldtimers te koop