29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1962 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

De 1962 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale markeerde het einde van de productie van deze lijn, totdat de Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale werd gelanceerd. Er werden circa 1.366 stuks geproduceerd in de productieperiode van 1957 tot 1962. De Giulietta SS wordt beschouwd als een van de meest exclusieve klassieke Alfa Romeo modellen in de hedendaagse markt. De Giulietta Sprint Speciale was uitgerust met de Alfa Romeo 1290 CC 4-cilinder motor met dubbele nokkenas en dubbele Weber carburateurs, hierdoor kon de auto een topsnelheid van bijna 120 MPH bereiken.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Het team van ER Classics staat voor u klaar om u te helpen om een 1962 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale te vinden. Ze willen u graag voorzien van een aantal waardevolle tips om een goed geïnformeerde beslissing te nemen. Een van de beste tips is dat u een potentiële aankoop moet controleren op roestschade. Deze auto's zijn gevoelig voor roest en de bodemplaten vertonen vaak de eerste tekenen van roest. Het is ook belangrijk om te controleren of de auto eventuele schade heeft vanwege een botsing, evenals eventuele mechanische en elektrische problemen. Als u meer informatie wilt hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ER Classics.

Alfa Romeo Oldtimers te koop