27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)


1958 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

De Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale (Giulietta SS) was de meer luxueuze Giulietta. Hoewel Alfa Romeo de Berlina Sedan versie produceerde, werd de Sprint Speciale in 1958 ontworpen door Bertone. De Giulietta SS leek de perfecte oplossing voor een wedstrijd versie van de Giulietta Sprint Veloce. Maar de SS bleek te zwaar voor deze taak, en in plaats van een wedstrijd versie werd het een stijlvolle straat auto. De Giulietta SS werd geproduceerd van 1957 tot 1962 en in het totaal werden er 1.366 stuks geproduceerd.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

Zodra u een 1958 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale gevonden hebt waarin u geïnteresseerd bent, dan is het belangrijk dat de auto door een derde partij gecontroleerd wordt. Deze klassiekers kunnen problemen hebben met roest, daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u zich bewust bent van de roest schade. Verder is het ook belangrijk om te weten wat de algemene toestand van de motor en het elektrische systeem is. Dit zijn slechts een paar tips voor de aankoop van een 1958 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale.

Alfa Romeo Oldtimers te koop