29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1962 Alfa Romeo Giulietta

De Alfa Romeo Giulietta was de eerste auto van Alfa Romeo na de Tweede Wereldoorlog die gelijkenis vertoonde met de race-geïnspireerde auto's waar Alfa later bekend om zou staan. Gedurende de productie in 1962 werd de Giulietta aangeboden in drie verschillende carrosserievarianten: de Berlina Sedan, de Sprint Coupe en de Spider Cabriolet. De productie van de Giulietta ging door tot in 1965, waarna de Giulietta werd vervangen door de Alfa Romeo Giulia.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

De 1962 Alfa Romeo Giulietta maakte gebruik van de Alfa Romeo 1290 CC 4-cilinder lijnmotor met dubbele nokkenas. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een Alfa Romeo Giulietta, er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Deze Italiaanse auto's van de jaren '60 kunnen veel roestschade hebben en bepaalde onderdelen kunnen heel duur zijn om te vervangen. Het is belangrijk om de best mogelijke auto te vinden die binnen uw budget past. Zoals met alle klassieke auto's kunt u een hoop geld besparen op de lange termijn als u de auto laat controleren door een derde partij. Als u meer tips wilt voor het kopen van een 1962 Alfa Romeo Giulietta, aarzel dan niet om contact op te nemen met ER Classics. Van schuurvondsten tot oldtimers in topstaat, ER Classics in Waalwijk, Nederland heeft het allemaal. Neem gerust een kijkje in hun online inventaris en als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ER Classics.

Alfa Romeo Oldtimers te koop