29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1963 Alfa Romeo 2600 Sprint

Het Alfa Romeo 2600 Sprint 2+2 model was een van de eerste auto's die was ontworpen door Giorgetto Giugiaro van Bertone. Zijn invloed is te zien in tal van ontwerpen van klassieke auto's. De 1963 Alfa Romeo 2600 Sprint is een perfect voorbeeld van het auto-ontwerp uit de jaren '60. De Sprint Coupe was het meest populaire model van de 2600 lijn en deze was in het bezit van schijfremmen op de voorwielen en een transmissie met 5 versnellingen. In het totaal werden er iets minder dan 7.000 stuks van de Sprint Coupe geproduceerd, daarom is het mogelijk om een 2600 Sprint te vinden in allerlei condities variërend van restauratieproject tot exemplaar in topstaat. Als u op zoek bent naar een restauratieproject, een auto om dagelijks mee te rijden of een exemplaar dat volledig gerestaureerd is, het team van ER Classics staat voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht.

Wilt u een klassieke Alfa Romeo kopen?

De 1963 Alfa Romeo 2600 Sprint en Spider modellen vertegenwoordigde een nieuw tijdperk qua prestaties binnen het merk Alfa Romeo. Deze modellen waren in het bezit van de nieuwe 2584 CC 6-cilinder in lijn motor in plaats van de 4-cilinder motor die in de vorige Alfa Romeo modellen werd gemonteerd. Een van de belangrijkste tips, is om een Alfa Romeo te kopen die zo origineel mogelijk is. Om de originaliteit te bepalen is het belangrijk om de auto te laten controleren door een derde partij en om het chassis- en motornummer te controleren in het archief van Alfa Romeo. Als u wilt ontdekken welke 1963 Alfa Romeo 2600 Sprint modellen we momenteel in onze online voorraad hebben, neem dan op uw gemak een kijkje op deze website.

Alfa Romeo Oldtimers te koop