Zondag 1 Oktober CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (12:00-16:00) - 3 Oktober (Duitse Eenheid) SHOWROOM OPEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Porsche Speedster

Porsche Speedster klassieker

De Porsche Speedster is een modelvariant van Porsche. De meest bekende Porsche Speedsters zijn die van de Porsche 356 modellen.

Eind 1954 is de Porsche Speedster op de markt gekomen. Deze gedoopte sportwagen had de stalen body van de Cabriolet, voorzien van een lage platgelegde voorruit en een uitgekleed interieur.

De Porsche Speedster heeft een 1,3 liter viercilinder motor die 43pk produceert. Dit resulteert in een topsnelheid van 145 km/h waarbij je in 13,5 seconden aan de 100 km/h zit. De versnellingsbak van deze Speedsters is een handgeschakelde vierbak.

Er zijn door de jaren heen verschillende versies van de Speedster gekomen. Een van de meest notabele is de 356 A 1500 GS Carrera GT Speedster. Deze Speedster had een sterke 1,5-liter viercilinder waar hij 110pk uithaalde. Dit zorgde voor een topsnelheid van 200 km/h wat hem het eerste productiemodel maakte die de 200 km/h bereikte.

Porsche Speedster klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Porsche die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Porsche Speedster klassieker kopen

Hoge kwaliteit Porsche Speedster oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Porsche Speedster, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Porsche Speedster oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Porsche Speedster, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Porsche Speedster verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Porsche Speedster voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Porsche Speedster klassieker te kopen?

- Groot assortiment Porsche klassiekers te koop

- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Porsche Speedster dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.